De locatie en de ruimtes

De locatie is, gelegen tussen de weilanden en boerderijen, met recht een landelijke locatie te noemen. Zowel binnen als buiten is er uitzicht rondom en veel privacy.

‘Mooi weer’ blijkt een ruim begrip bij Eemster33, want zelfs een spatje regen weerhoudt gasten er niet van naar buiten te gaan. Zij kunnen voor één-tweetjes of eten plaatsnemen in één van de vele zitjes buiten, op het terras, het gazon, in het tuinhuis of de kapschuur. Maar ook binnen zijn vele zitjes om in groepjes of tweetallen in gesprek te gaan of te ontspannen.

Eemster33 is de basis voor de hier ontwikkelde verschillende leergangen (zie elders op deze website). Op dagen dat Eemster33 geen eigen leergangen verzorgt, kan de locatie worden geboekt voor zakelijke bijeenkomsten.

Eemster33 beschikt over verschillende ruimtes. De grootste ruimte is de Colorado, met, afhankelijk van de opstelling, een capaciteit van 20 tot 35 mensen, al is de ruimte ook geschikt voor kleinere groepen. Verder is er een kleinere ruimte, de Ierland, voor groepen tot 8 personen. Daarnaast is er een knusse keuken. Alle ruimtes hebben uitzicht over de landerijen.

Bij Eemster33 hebben gasten gegarandeerd alleengebruik van de locatie.