Over Eemster33

Eemster33 wordt gerund door Isolde Boer en Rob Vinke.

Wij, Rob en Isolde, hebben beiden een achtergrond in organisatie-advies. In dat werk merkten wij telkens weer dat een locatie, naast een goed programma, dé succesfactor is voor opleidingen en zakelijke bijeenkomsten. We begonnen te dromen over een eigen locatie en in 2019 namen wij een vergaderlocatie over in Eemster. Vooral bedoeld voor gebruik voor onze eigen klanten en zelf ontwikkelde leergangen, maar de eerste jaren konden ook derden de locatie huren voor vergaderingen en opleidingen. Na 5 succesvolle jaren in de verhuur van de locatie, hebben wij per 2024 besloten om vol in te zetten op het gebruik van onze locatie om onze eigen adviesopdrachten verder te versterken. Naast de in-company opdrachten voor organisatieontwikkeling waarvoor wij onze locatie inzetten, gaan wij in de nabije toekomst ook weer leergangen persoonlijke ontwikkelingen voor open inschrijving opzetten. Meer hierover vindt je onder Opleiden & Ontwikkelen.

De eigenaren

Rob adviseert en begeleidt al ruim 30 jaar mensen in organisaties, is daarnaast coach en sparringpartner voor directeuren en bestuurders, werkt als docent voor SIOO, heeft jarenlang verschillende docentschappen vervuld bij AOG School of Management en heeft een aantal eigen leergangen opgezet, waaronder Regie over je eigen succes.

Isolde heeft zich na haar carrière als organisatieadviseur volledig gestort op het gastvrouw- en ondernemerschap. Haar achtergrond als organisatiekundige is echter geenszins een toevallige. Een organisatieadviseur weet hoe belangrijk een locatie voor een opleiding of zakelijke bijeenkomst is en zelfs doorslaggevend kan zijn. Isolde zorgt dat de hele context op de locatie klopt en alles geregeld en op orde is, het geheim waardoor onze locatie het verschil maakt. “Leading from behind” noemen wij dit.