Over Eemster33

Eemster33 wordt gerund door Isolde Boer en Rob Vinke.

Zowel Rob als Isolde zijn organisatieadviseurs en hebben daarbij een bijzondere passie voor organisatieverandering en -ontwikkeling. Als organisatieadviseur raakten zij ervan overtuigd dat een locatie, naast een goed programma, dé succesfactor is voor opleidingen en bijeenkomsten. Stevig in gesprek of ontspannen met elkaar kennismaken? Rust en ruimte nodigen uit tot een goed gesprek en frisse blik. Een landelijke omgeving brengt je met beide benen op de grond. Bij Eemster33 is alles, van flip tot beamer, van zaal tot zitje, piekfijn in orde. Er worden verse koffie en huisgemaakte gerechten geserveerd. Voeg zelf een gezonde dosis leergierigheid, nuchterheid, openheid en eerlijkheid toe en voilà.

De eigenaren

Rob adviseert en begeleidt al ruim 30 jaar mensen in organisaties, is daarnaast coach en sparringpartner voor directeuren en bestuurders, vervult verschillende docentschappen bij AOG School of Management en heeft een aantal eigen leergangen opgezet, waaronder Regie over je eigen succes. Deze worden, hoe kan het ook anders, aangeboden bij Eemster33.

Isolde heeft zich na haar carrière als organisatieadviseur volledig gestort op het gastvrouw- en ondernemerschap. Haar achtergrond als organisatiekundige is echter geenszins een toevallige. Een organisatieadviseur weet hoe belangrijk een locatie voor een opleiding of zakelijke bijeenkomst is en zelfs doorslaggevend kan zijn. Dat de hele context klopt en alles geregeld en op orde is, maakt net dat verschil. “Leading from behind” noemen Rob en Isolde dit.