Over Eemster33

Op 1 mei jl. zijn Rob Vinke en Isolde Boer de nieuwe eigenaren geworden van Eemster33.

Zowel Rob als Isolde zijn organisatieadviseurs en hebben daarbij een bijzondere passie voor organisatieverandering en -ontwikkeling. Als organisatieadviseur raakten zij ervan overtuigd dat een locatie naast een goed programma, dé succesfactor is voor een bijeenkomst. Stevig in gesprek of ontspannen met elkaar kennismaken? Rust en ruimte nodigen uit tot een goed gesprek en frisse blik. Een landelijke omgeving brengt je met beide benen op de grond. Zij zorgen dat alles van flip tot beamer, van zaal tot zitje piekfijn in orde is en serveren verse koffie en huisgemaakte gerechten. Voeg zelf een gezonde dosis nuchterheid, openheid en eerlijkheid toe en voilà. Wil het dan nog steeds niet slagen? Dan kunnen zij als professional nog iets betekenen.

De eigenaren

Rob is als adviseur verbonden aan Het Zuiderlicht en is daarnaast ook coach en sparringpartner voor bestuurders, vervult verschillende docentschappen bij AOG en heeft een eigen leergang opgezet: Regie over je eigen succes. Deze wordt, hoe kan het ook anders, aangeboden bij Eemster33.

Isolde heeft zich na haar carrière als organisatieadviseur volledig gestort op het gastvrouwschap. Haar achtergrond als organisatiekundige is echter geenszins een toevallige. Een organisatieadviseur weet hoe belangrijk een locatie voor een zakelijke bijeenkomst is en zelfs doorslaggevend kan zijn. Dat de hele context klopt en alles geregeld en op orde is, maakt net dat verschil. “Leading from behind” noemen Rob en Isolde dit.