De Colorado

Vroeger was dit de deel met een enorme hooizolder, nu een schitterende ruimte met tot in de nok zicht op de oude gebinten van de boerderij en daarnaast een weids uitzicht over de landerijen aan de voorzijde van de locatie. Er bevindt zich een riante houtkachel in de ruimte. Als het koud is, zorgen wij ervoor dat de warmte jullie welkom heet, jullie mogen vervolgens het vuur zelf de rest van de dag brandend houden.

Deze ruimte is gelegen op de begane grond en is voorzien van een beamer met muurvullend whiteboard en twee flip-overs. Ook beschikt de ruimte over een galerij met zitjes en waar eveneens een flip-over staat.

Bij het gebruik van de Colorado stellen we standaard tevens de Ierland (de ruimte boven) en de Dorena Hickman Kitchen ter beschikking. Dat geeft de groep nog meer ruimte om in groepjes uiteen te gaan en/of om weg-van-de-vergadertafel van lunch, borrel of diner te genieten.

Colorado verwijst naar de staat waar het stadje Telluride ligt. Telluride kent het jaarlijks Telluride Jazz Festival, maar hier is tevens de Tony Newlin Gallery te vinden. Tony Newlin is de fotograaf van de Frosty Bison die in de zaal komt te hangen.

Landelijk-Vergaderen-grote-zaal