De Colorado

Vroeger was dit de deel met een enorme hooizolder, nu een schitterende ruimte met tot in de nok zicht op de oude gebinten van de boerderij en daarnaast een weids uitzicht over de landerijen aan de voorzijde van de locatie. Er bevindt zich een riante houtkachel in de ruimte. Als het koud is, zorgen wij ervoor dat de warmte jullie welkom heet, jullie mogen vervolgens het vuur zelf de rest van de dag brandend houden.

Deze ruimte is gelegen op de begane grond en is voorzien van een beamer met muurvullend whiteboard en twee flip-overs. Ook beschikt de ruimte over een galerij met zitjes en waar eveneens een flip-over staat.

Wij adviseren deze ruimte vanaf 8 deelnemers, maar ook voor een kleinere groep is deze geschikt. Afhankelijk van de opstelling is de maximale groepsgrootte 22 (aan tafel) tot ca. 35 (bioscoop-opstelling). En met wat creativiteit is er altijd meer mogelijk.

Bij het gebruik van de Colorado stellen we standaard tevens de Ierland (de ruimte boven) en de Dorena Hickman Kitchen ter beschikking. Dat geeft de groep nog meer ruimte om in groepjes uiteen te gaan en/of om weg-van-de-vergadertafel van lunch, borrel of diner te genieten.

Colorado verwijst naar de staat waar het stadje Telluride ligt. Telluride kent het jaarlijks Telluride Jazz Festival, maar hier is tevens de Tony Newlin Gallery te vinden. Tony Newlin is de fotograaf van de Frosty Bison die in de zaal hangt.

Landelijk-Vergaderen-grote-zaal

Mogelijkheden

Incl. koffie en thee
Incl. beamers en flip-overs
Mogelijkheid tot ontbijt, lunch & diner
Teambuilding
Alleengebruik

Tarief

De Colorado

550,-

Per dag (deel)
  • Voor 8 tot 22 personen
  • incl. onbeperkt koffie & thee

Let op: wanneer u een ontbijt / lunch / diner of al deze mogelijkheden wilt bij een arrangement, neem dan contact met ons op.

Voor groepen boven de 22 personen adviseren wij u om contact met ons op te nemen.